Benja Mansilla del Coixos Carlet guanya la Volta a Peu de Turis

0
507
Benja Mansilla entrant en solitari a la meta
Benja Mansilla entrant en solitari a la meta

L’atleta del C.A. Els Coixos de Carlet, Benja Mansilla, ha aconseguit la victòria absoluta en solitari en La Volta a Peu de Turis amb un temps de 26′ 30», amb una diferència d’uns 37 segons respecte del segon classificat què desde principi havia tret uns metres de distancia a l’atleta carletí però cap a la meitat de prova Mansilla va imposar el bon estat de forma pel què travessa aquesta temporada.

La prova es va celebrar dilluns passat amb un recorregut de 7.700 mts, on es combinava l’asfalt amb camins de terra, amb un perfil exigent, ple de continues pujades i baixades que fan mes meritòria la victòria del corredor d’Els Coixos de Carlet.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here