Avís taronja per pluges i tempestes a la Ribera

0
58
Nubolositat sobre Alzira / foto: Xavier Pérez
Nubolositat sobre Alzira / foto: Xavier Pérez

Demà dimecres arrancarà el dia amb molts més núvols que clarianes i amb un ambient menys caloròs per la important davallada de les temperatures, esperant-se unes màximes d’entre 25 i 30º. El dia anirà “enterbolint-se al pas de les hores” segons el meteoròleg d’Alzira Toni Rubio amb més probabilitats de ruixats per al vesprada encara que a la nit i especialmente a la matianda poden caure forts ruixats acopanyats de tronades que en determinats punts de la comarca poden registrar-se entre 30 i 40 l/m2 en una hora.

Rubio ha explicat hui a Riberaexpress que es tracta “d’una tempesta marítima” que es caracteritza respecte a les que procedixen de l’interior en que “porten menys aparell elèctric, amb una probabilitat molt baixa de que pedregue”. A la mar les ones agafaran entre 2,5 i 4 metres d’alçària.

Així s’ha decretat per a demà avís taronja per pluges i tempestes en tota la comarca i la resta de la Comunitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here