Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Avís taronja per pluges i tempestes a la Ribera

Nubolositat sobre Alzira / foto: Xavier Pérez

Nubolositat sobre Alzira / foto: Xavier Pérez

Demà dimecres arrancarà el dia amb molts més núvols que clarianes i amb un ambient menys caloròs per la important davallada de les temperatures, esperant-se unes màximes d’entre 25 i 30º. El dia anirà “enterbolint-se al pas de les hores” segons el meteoròleg d’Alzira Toni Rubio amb més probabilitats de ruixats per al vesprada encara que a la nit i especialmente a la matianda poden caure forts ruixats acopanyats de tronades que en determinats punts de la comarca poden registrar-se entre 30 i 40 l/m2 en una hora.

Rubio ha explicat hui a Riberaexpress que es tracta “d’una tempesta marítima” que es caracteritza respecte a les que procedixen de l’interior en que “porten menys aparell elèctric, amb una probabilitat molt baixa de que pedregue”. A la mar les ones agafaran entre 2,5 i 4 metres d’alçària.

Així s’ha decretat per a demà avís taronja per pluges i tempestes en tota la comarca i la resta de la Comunitat.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación