Pepe Adriá: “En un mes hem triplicat les expectatives en el Charter d’Alzira”

0
145
Pepe Adriá davant el Charter de BDMED
Pepe Adriá davant el Charter de BDMED

El gerent del Charter instal.lat l’àrea comercial BDMED d’Alzira, Pepe Adriá, assegura haver “triplicat” les expectatives de l’establiment un mes després la seua inauguració realitzada a finals de juny.

Tan és l’excel.lent acollida que ha tingut que “anem a ampliar les càmeres per poder abastir la gran demanda que tenim especialment els caps de setmana” segons Adriá.

El passat cap de setmana que va coindicir amb les festes de Sant Bernat “va ser de locura”, recorda fins el punt que “la carn no arribava a estar exposada en els mostradors, conforme entrava en la tenda se l’emportaven” comenta satisfet a Riberaexpress.

Els caps de setmana anem desbordats

El gerent del Charter afegix que entre setmana l’increment de les vendes “va poc a poc” però que “durant els caps de setmana anem desbordats, perquè el en el tercer triplicarem les vendes del primer”.

Esta major afluència de clients fa que “també hem incrementat la venda de combustible en l’estació de servici, així els pròxims dies té previst incorporar un nou treballador que atenga  els clients de la gasolinera i de la zona de llavat.

El producte estelar del Charter de BDMED Alzira “és sens dubte el pa” del que han arribat a vendre un miler de barres de pa en 24 hores”. Este establiment que dona ocupació a 16 treballadors està obert les 24 hores del dia, essent una de les claus del seu èxit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here