L’Ajuntament d’Alzira invertirà 1,5 milions en diferents projectes de restauració de la ciutat

1
216
Palau de Casassús
Palau de Casassús

El Govern de la ciutat d’Alzira ha aconseguit un superàvit dels presupostos generals de 2016 de més de 1.500.000 euros, quantitat que es destinaran a inversions de finançament sostenible.

 

Segons el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, “esta és una gran notícia per a la ciutat d’Alzira, no només perquè este equip de Govern haja fet els deures en assumptes d’estalvi i distribució dels diners, també per a continuar avançant en el compliment dels objectius marcats en les àrees competents. Els objectius d’estes inversions son elements significatius en la urbanística i la imatge d’Alzira. Són actuacions que d’una manera o altra seran en benefici de la ciutat i els alzirenys/es, aportant més qualitat de vida en alguns dels casos i millora de la imatge d’alguns altres elements”

 

Els diners es destinaran per a fer actuacions en els següents conceptes:

 

Electrificació al Respirall, Palau Casassús multiusos, camis rurals, Casa Flor – Alós, restauració de muralles, Casal Jove, rebaix de voreres, pavimentació de carrers, reparacions en la Murta, Antic Llavador.

 

Hem de recordar que alguns dels edificis esmentats, estaven en situació de ruïna des de fa molts anys i, al mateix temps són patrimoni municipal, aleshores totes les actuacions que es duen a terme seran en benefici de la ciutat, ja que en uns casos milloraran la imatge i la seguretat dels edificis i en altres l’accessibilitat i comoditat de veïns i veïnes, com per exemple la reesfaltació de carrers i el rebaix de voreres.

 

També cal recordar que estes mesures són el resultat d’una enquesta realitzada al seu moment a través de la pàgina web de l’Ajuntament, en la qual els/les alzirenys/es votaren i decidiren quins projectes eren importants per a ells.

 

 

 

 

1 Comentario

  1. Por fin aparece algo de inversión para avanzar en la electrificación del Respirall y sin que esa instalación esté adecuadamente terminada, no se puede acometer la terminación de la urbanización del Respirrall que lleva mas de 17 años en marcha y no se termina núnca. Esta problematica, está como está, por las incogrucencias e incumplimientos del anterior gobierno del PP, por no decir otras cosas. Gracias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here