Futbolistes d’Alzira i El Perelló participen en el torneig de Penyes del FC Barcelona

0
183

Penya barcelonista Benjamí 17penya barcelonista alevi 17Els dies 5 i 6 d’agost és celebra a Barcelona el XII torneig de Futbol 7 de penyes del FC Barcelona al qual participarà la Federació de penyes barcelonistes de València i Marina Alta en les categories de benjamins i alevins. Els equips el formen xiquets de diferents penyes d’aquesta zona com son  Alzira, Ondara, Pascual Ramírez de Chella, Xàbia, Rahal, Benissa, Sang Culé de Xeraco, La Safor, El Perelló i VallBarça.

Els xiquets que composen l’equip benjamí son : ALBERTO, JAVI, MARC, RUBEN, FRAN, ADRIAN, CESC, CARLES,  ADRIÀ, AMADEO, MARCELO, HÉCTOR  i MARCOS. Els entrenadors son CRISTIAN i ERIC i  com a delegat DAVID.

Els jugadors de l’equip  aleví son: ARNAU MAINAR, PABLO, FERRAN, FRANCISCO, HUGO, ARNAU CLAR, JOSÉ, ADRIAN, JOAN, ALEX, IKER, KEVIN  i  MARC. Com a entrenadors al front de l’equip van VICENT i  OMAR i com a delegat ADRI.

La comissió esportiva d’aquesta federació  està molt il·lusionada en els dos equips ja que tenen una qualitat prou alta i espera que, independentment del resultat esportiu, els xiquets donen un exemple d’esportivitat i també que gaudeixen d’uns dies de barcelonisme al voltant de les instal·lacions del FC Barcelona. Son molts anys que equips representatius d’aquesta zona participen al torneig, donant molt bona imatge. Cal recordar que la Penya d’Alzira és en tres títols, a la categoria aleví , la que més títols te.

Des de la Federació s’ha subvencionat l’autocar dels jugadors, uns jugadors que estaran acompanyats per aproximadament 70 pares i familiars. També es vol agrair a les empreses col·laboradores el seu esforç per ajudar a que siga possible aquest viatge, i que son les següents: LOPEZ TORRIJOS i MONTALVA SEGUROS, TAPERIA GOL DE ORO, AELE , ON SPORT, CONSTRUCCIONS PRODIESAN SL, VALÈNCIA BAR, LES MIL i UNA REGALS, STYLO, DESARROLLO DEPORTIVO, BAR EL GALLEGO D’ONDARA, SPIKE, DISTRIBUCIONES XÚQUER  i la col·laboració econòmica de les penyes d’Alzira i d’Ondara.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here