Alzira contracta als 39 joves aturats del programa “T’Avalem Plus”

0
248

IDEA joves avalem plusAquest matí s’ha donat la benvinguda a les instal·lacions d’IDEA als 39 joves del programa T’Avalem Plus de la Generalitat Valenciana que ha contractat l’Ajuntament per a desenvolupar diferents projectes en l’Ajuntament durant un any, amb una inversió de més de 700.000€.

Segons ha manifestat Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “estem fent una aposta clara pel treball i per polítiques que tracten de reduir l’atur i donar noves oportunitats als nostres joves. Mentre que la taxa d’atur dels menors de 30 anys al País Valencià s’ha rebaixat en dos anys un poc més del 7%, a Alzira s’ha acurtat en més d’un 21%, amb més de 180 contractes, segons dades del SERVEF. Quan s’inverteixen recursos en polítiques actives d’ocupació, com és també el nostre cas, s’obtenen resultats, tot i que encara queda molt de camí per recórrer.”

Recordem que a aquest programa, cal afegir el taller d’ocupació juvenil del T’Avalem, també amb contractes de 12 mesos de durada, que han emprat a 10 persones per a formar-se en activitats forestal, amb una inversió de 194.000 euros. A més a més, el Pla d’Ocupació Juvenil de l’Ajuntament enguany ha contractat a 35 joves, en la modalitat de joves qualificats i en els de formació+ocupació, que estan realitzant la seua acció formativa tant a IDEA com a l’institut de FP Luis Sunyer amb contractes de 9 mesos i un any respectivament. En el 2017, l’Ajuntament d’Alzira destinarà més d’1.200.000 euros en plans d’ocupació juvenil que estan beneficiant 84 joves aturats/des de la nostra ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here