Santa Rita i Hort dels Frares seguiran els passos de Pérez Galdós a Alzira

0
150
Vianants en Hort dels Frares
Vianants en Hort dels Frares
Carrer Santa Rita
Carrer Santa Rita

Culminat el projecte de Pérez Galdós el govern d’Alzira es prepara per enllestir la renovació dels carrers Santa Rita i Hort dels Frares, tancats al trànsit des del passat 14 de març.

La inversió, que també farà l’empresa Aguas de Valencia, abasta en este cas els 550.000 euros en ser més complexes les obres destinades a canviar les antigues xarxes del clavegueram i de l’aigua potable.

Les obres de Santa Rita  començaran a finals del pròxim mes d’agost i estaran culminades en unes quatre setmanes. Però les corresponents a Hort dels Frares poden tindre una durada, “d’entre 10 i 12 setmanes” segons els tècnics que redacten, a hores d’ara, el projecte. I és que per la seua canalització passa “el 80% de l’aigua potable” que consumeix la cituat segons el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual. Des de esta tuberia naixen nombroses ramificaciones que conduixen l’aigua potabilitzada a la majoria de carrers i places d’Alzira.

Els treballs, que no podrien començar fins a octubre, s’allargarien fins les dades nadalenques, per lo que el govern local consultarà al comerç de la zona la data més adient per encetar la renovació d’este tram de carrer peatonal. Després la festa dels Reis Mags, allà per la segona setmana de gener, sembla ser la data alternativa.

Però abans de Santa Rita i d’Hort dels Frares el consitori local enllestirà una obra molt més senzilla; serà en agost quan ampliarà les estretes  voreres del tram de Reis Catòlics comprés entre el creuament d’Hort dels Frares amb el del carrer Colmenar.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here