Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Paco Salom: “Carcaixent està convertint-se en un referent comercial”

Paco Salom durant la inauguració

Paco Salom durant la inauguració

L’alcalde Paco Salom ha declarat hui durant la inauguració de la tenda Worten i del Parc Comercial “Taronja” que “Carcaixent està convertint-se en un referent comercial” i ha mostrat la seua satisfacció que un projecte paralitzat durant molts anys “s’haja reactivat”.

Senyals de canvi

Salom considera que els nous establiments de Kiwoko i Worten “és la prova dels senyals de canvi que mostra l’economia” i encara que reconeix que cal ser “prudent” assegura que “és positiu que empreses com éstes, d’un sector molt dinàmic, òbriguen hui les portes”.

Reenganxar-nos al futur

La primera autoritat local ha explicat que a un ajuntament “modest” com el de Carcaixent, “estos processos són difícils de seguir”, encara que s’ha mostrat partidari “d’aprofitar les oportunitats”, després de resaltar “l’esforç” realitzat per l’Ajuntament i en concret del departament municipal d’Urbanisme “per aprofitar esta oporotunitat de reenganxar-nos al futur”.

1 Comentari per a “Paco Salom: “Carcaixent està convertint-se en un referent comercial””

  1. Juan Manuel

    Hola! Que están construint díns del parking del C. C. Ribera del Xuquer??

    Gracies!!

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación