Paco Salom: “Carcaixent està convertint-se en un referent comercial”

1
72
Paco Salom durant la inauguració
Paco Salom durant la inauguració

L’alcalde Paco Salom ha declarat hui durant la inauguració de la tenda Worten i del Parc Comercial “Taronja” que “Carcaixent està convertint-se en un referent comercial” i ha mostrat la seua satisfacció que un projecte paralitzat durant molts anys “s’haja reactivat”.

Senyals de canvi

Salom considera que els nous establiments de Kiwoko i Worten “és la prova dels senyals de canvi que mostra l’economia” i encara que reconeix que cal ser “prudent” assegura que “és positiu que empreses com éstes, d’un sector molt dinàmic, òbriguen hui les portes”.

Reenganxar-nos al futur

La primera autoritat local ha explicat que a un ajuntament “modest” com el de Carcaixent, “estos processos són difícils de seguir”, encara que s’ha mostrat partidari “d’aprofitar les oportunitats”, després de resaltar “l’esforç” realitzat per l’Ajuntament i en concret del departament municipal d’Urbanisme “per aprofitar esta oporotunitat de reenganxar-nos al futur”.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here