Alzira millora camins a la Casella Maranyent i Baix Corbera

0
113
Diego Gómez i Pep Carreres
Diego Gómez i Pep Carreres

El Camí Vell de Corbera s’obrirà este divendres 

L’alcalde, Diego Gómez, junt al regidor d’Agricultura, Medi Ambient i Consum, Pep Carreres, han visitat les obres finalitzades dels camins de la Casella, de Maranyent i Baix de Corbera.

La reparació dels trams efectuada ha tingut un pressupost de 76.460,73 euros i ha estat subvencionada per la Diputació de València, dins del seu Pla de Camins i Vials 2016-2017.

També aprofitaren per a visitar l’inici de les obres de millora del Camí Vell de Corbera, que estan realitzant-se en el tram que va des de l’encreuament de l’Hort de Cabrera fins a l’Hort del Santíssim, en la carretera de Corbera i que pretenen resoldre els diversos afonaments ocasionats pel pas dels vehicles al llarg dels últims anys. Es calcula que les obres finalitzaran divendres 28 de juliol, i dissabte pel matí s’obrirà al trànsit el Camí Vell de Corbera.

D’esta manera, el Departament d’Agricultura i Medi Ambient continua amb la millora de la xarxa de camins rurals del terme amb la incorporació del personal del SEPES, que treballaran també als camins de la Garrofera d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here