Alzira aprova recórrer la sentència contrària a la municipalització sense cap vot en contra

1
67
Piscina municipal coberta
Piscina municipal coberta

La resolució inicial favorable al recurs contenciós-administratiu que interposà la Delegació de Govern contra la municipalització de la Piscina Municipal i de l’emissora Alzira Ràdio serà recorreguda per l’Ajuntament d’Alzira al aprovar esta vesprada, sense cap vot en contra,apel.lar ladecissió judicial.

Els 11 membres de l’equip de govern (Compromís-PSPV-EUPV) votaren a favor mentre els 8 regidors del PP i els 2 de C’s es decantaren per l’abstenció en el plenari ordinari celebrat hui.

El govern municipal seguirà defensant la municipalització d’estos serveis que ha suposat una millora de la gestió que, amb inversions a les instal·lacions i reducció de despeses ha dut, per exemple, a l’increment d’una mitjana d’un 15% els usuaris de la piscina. Per açò, l’equip jurídic de l’Ajuntament està treballant per a veure quines són les opcions que plantejarem a partir d’este moment, conjuntament amb Comissions Obreres, davant la persecució política que s’està realitzant contra la municipalització des de la Delegació de Govern.

1 Comentario

  1. darrere aquesta Sentencia..i si es confirma la mateixa en segon instancia …algú asumira la seua responsabilitat politica? Sr Ivan Martinez???

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here