riberaexpress.es

Alzira modernitza la maquinaria de la neteja per fer una ciutat “més neta”

Pascual en el nou tricicle elèctric de neteja

Pascual en el nou tricicle elèctric de neteja

neteja nova maquinaria fp 3 Neteja nova maquinaria fp 2 Neteja nova maquinaria FP 1

El nou contracte entre l’Ajuntament d’Alzira i l’empresa FCC ha permés la contractació de maquinària de neteja “d’última tecnologia” per “millorar el servei, i el medi ambient per tindre emissions zero de contaminació” segons el regidor de Serveis Públics Fernando Pascual i el representant de la mercantil, Félix Araque.

Així este matí s’han incorporat el servici de nteja 6 tricicles elèctrics, un aspirador per a grans superfícies una “motocaca” per als excrements dels gossos així com la motxilla que elimina els xiclets dels paviments dels carrers.

Els triciles faciliten els trasllat dels operaris a les 9 zones en que està dividida la ciutat el que “permet que la rendibilitat i la productivitat siga millor” apunta Pascual.

Mentre Araque considerava que l’autonomia dels vehciles superior a les 10 hores, “cobrix perfectament la jornada laboral, a més d’optimitzar i reduir els costos dels desplaçaments”.

El representant de FCC assegura que Alzira “és una ciutat prou neta que presenta una situació òptima”.

Riberaexpress 

1 Comentari per a “Alzira modernitza la maquinaria de la neteja per fer una ciutat “més neta””

  1. La Ribera en Bici

    pOTSER FARIA FALTA MENYS MAQUINÀRIA, MÉS CAMPANYES DE CONSCIENCIACIÓ I MÉS CIVISME, AIXÍ ESTALVIARÍEM MILIONS D’€ I TINDRÍEM LA CIUTAT MÉS NETA…

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación