Alzira modernitza la maquinaria de la neteja per fer una ciutat “més neta”

1
8
Pascual en el nou tricicle elèctric de neteja
Pascual en el nou tricicle elèctric de neteja

neteja nova maquinaria fp 3 Neteja nova maquinaria fp 2 Neteja nova maquinaria FP 1

El nou contracte entre l’Ajuntament d’Alzira i l’empresa FCC ha permés la contractació de maquinària de neteja “d’última tecnologia” per “millorar el servei, i el medi ambient per tindre emissions zero de contaminació” segons el regidor de Serveis Públics Fernando Pascual i el representant de la mercantil, Félix Araque.

Així este matí s’han incorporat el servici de nteja 6 tricicles elèctrics, un aspirador per a grans superfícies una “motocaca” per als excrements dels gossos així com la motxilla que elimina els xiclets dels paviments dels carrers.

Els triciles faciliten els trasllat dels operaris a les 9 zones en que està dividida la ciutat el que “permet que la rendibilitat i la productivitat siga millor” apunta Pascual.

Mentre Araque considerava que l’autonomia dels vehciles superior a les 10 hores, “cobrix perfectament la jornada laboral, a més d’optimitzar i reduir els costos dels desplaçaments”.

El representant de FCC assegura que Alzira “és una ciutat prou neta que presenta una situació òptima”.

Riberaexpress 

1 Comentario

  1. pOTSER FARIA FALTA MENYS MAQUINÀRIA, MÉS CAMPANYES DE CONSCIENCIACIÓ I MÉS CIVISME, AIXÍ ESTALVIARÍEM MILIONS D’€ I TINDRÍEM LA CIUTAT MÉS NETA…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here