Isabel Aguilar: “En la zona de Pere Crespí m’han demanat un carrer com el nou Pérez Galdós

0
35
Isabel Aguilar hui a la Plaça Major
Isabel Aguilar hui a la Plaça Major
Aguilar entrevistada per Alzira Ràdio
Aguilar entrevistada per Alzira Ràdio

Isabel aguilar alzira radio 1

Cal aprofitar la força de les festes per impulsar el comerç local

El comerç d’Alzira està viu poc a poc va recuperant-se de la crisi

El Govern local ha duplicat la partida presupostària i les campanyes de dinamització

La regidora de Comerç Isabel Aguilar ha manifestat hui que a l’area comercial del parc Pere Crespí li han demanat que l’ajuntament faça un carrer com “el que està acabant-se en Pérez Galdós”, és a dir amb amples voreres, arbres, bancs i un sol carril per a la circulació de vehicles. Una petició que li ha permés resaltar que “no és tan roïn” el projecte urbanístic de l’equip de govern per al centre de la ciutat.

Sorpresa i professionalitat

Aguilar valora que als comerciants de Pérez Galdós els haja “sorprés la rapidesa i la professionalitat de l’empresa Aguas de Valencia que peremetran acabar les obres en el periode establert, concretament el 31 de juliol”.

En unes declaracions que ha compartit hui amb Alzira Ràdio i Riberaexpress, la màxim responsable de l’àrea assegura que “el comerç d’Alzira està viu, poc a poc va recuperant-se de la greu crisi i des de l’Ajuntament estem fent els possible per ajudar-los”.

Així l’equip de govern, pràcticament, ha “duplicat” la partida pressupostària destinada a dinamitzar el comerç local “passant de les sis campanyes en l’anterior legislatura a les onze actuals”, recorda Aguilar.

El comerç sona a festa

Ara en juliol la campanya dinamitzadora s’anomena; “Per Sant Bernat el Comerç sona a Festa”, arran la coindicidència amb les Festes de Sant Bernat; “pretenem aprofitar la força de les festes per impulsar el comerç local” explica la responsables de los dos àrees municipal que té com objectiu principal “aprofitar les sinèrgies fent un treball transversal”.

Un objectiu que considera “està complint-se” gràcies als nombrosos dies i periodes que la capital de la comarca lluix les millors gales com ara en Sant Bernat, però també en falles Setmana Santa i fins i tot les nombroses festes de partides i barris.

Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here