L’Ajuntament d’Alzira i Alzicoop col.laboren en la campanya contra la mosca de la fruita

0
39

Mosca de la frutaL’Ajuntament d’Alzira informa de la posada en marxa de la campanya contra la mosca de la fruita de 2017 en caquis i en les varietats extraprimerenques de cítrics.

En col·laboració amb la Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Consum, la Cooperativa Alziccop ha començat la campanya contra la mosca de la fruita en caqui i en varietats extraprimerenques de cítrics com Marisol, Oroval i Okitsu, entre altres, per mitjà de tractaments terrestres.

Enguany, la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural facilitarà Lambda cihalotrin, quan es tracte d’agricultura convencional en cítrics extraprimerencs o caqui, o bé Spinosad, en produccions reconegudes com a ecològiques.

Varietats extra primerenques com Arrufatina, Clausellina, Clemenpons, Loretina, Marisol, Mioro, Okitsu, Oronules, Oroval, Satsuma, Satsuma Iwasaki, …).

Els productes que Alzicoop suministrarà són:

1º Para cítricos convencionales, Lambda Cihalotrín 1,5% a razón de 325 cc/Ha y 325 cc/ha de proteína hidrolizada.

2º Para kaki convencionales Lambda Cihalotrín 10% a razón de 50 cc/Ha y 160 cc/Ha de de proteína hidrolizada.

3º Para producciones reconocidas ecológicas, se repartirá Spinosad en formulación cebo a razón de 1 litro/Ha para Tratamiento a Parcheo.

 

Los socios y clientes interesados, deberán pasar por las oficinas de la Cooperativa, para solicitar la subvención del producto:

Fecha límite: 19 de julio.

Horario: Lunes a Viernes de 09 a 14 horas.

 

Nota: Los SOCIOS DE COMERCIALIZACIÓN:

  1. No necesitan realizar la solicitud de subvención del producto.
  2. Pueden pasar directamente a retirar el producto, en la “Tenda” de la Sección de Suministros y Servicios, a partir del 7 de agosto.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here