El carrer Pérez Galdós d’Alzira culminarà la calçada esta setmana al 80% de les obres

2
46
El carrer Pérez Galdós este migdia
El carrer Pérez Galdós este migdia

Perez Galdos juliol 12 adoquins Perez Galdos juliol 12 1 Perez galdos juliol 12

Les obres del carrer Pérez Galdós “continuent complint els objectius marcats per l’empresa i l’Ajuntament, setmana darrere setmana” segons ha manifestat hui el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual a 18 dies del final de la remodelació d’esta cèntrica via urbana que porta executada ja el 80% dels treballs.

Paviment i arbres

La pavimentació de la vorera esquerra i el 50% de la calçada es va completar la pasada setmana, mentre al llarg de la present es completarà el 50% restant i es prepararà la base de formigó sobre la que s’instal.larà el paviment de banda dreta del vial durant la pròxima setmana.

Els últims dies s’instal.larà el reg per degoteig i “es plantaran els arbres, a més de comprovar la caiguda de les aigües en el carrer i revisar tots els detalls”, afegix Pascual durant la visita realitzada este migdia a les obres.

Dos passos de vianants

El nou Pérez Galdós contarà amb dos passos de zebra d’adoquins blancs i negres; un en el creuament amb Reis Catòlics  i l’altre a l’inici del vial a l’alçada del carrer Major Sant Agustí.

Els responsables de l’empresa Aguas de Valencia “han atés ràpidament les poques queixes sorgides relacionades amb els treballs, en una obra realitzada a la carta en la que cap establiment ha vist el seu accés obstaculitzat, demostrant la seua professionalitzat” segons el responsable de l’area de Gestió Urbanística.

Pascual assegura que “el govern local està complint la paraula donada” de culminar,  en dos mesos, les noves xarxes de clavegueram i d’aigua potable” i que el comercial Pérez Galdós “oferisca una imatge moderna i més acorde am b el noves tendéncies urbanístiques”.

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. Si que esta cumplint, pero no en tot. Les obres de benito perez galdos en 2 mesos i les obres de hort dels frarers pa cuant? Tenien que ser per a agost i no tenim ningun tipus de noticia. Crec que no es conplix tot

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here