Ad
riberaexpress.es

Alzira demana 170.000€ per adherir-se a un programa d’ocupació del Servef

IDEA subvencio 170000L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, una subvenció de 170.000 euros per a adherir-se al programa d’ocupació públic EMCORP del SERVEF per a la contractació de persones aturades de més de 30 anys i per a parats de llarga duració. Els contractes beneficiaran a 10 treballadors/es i tindran una durada de 6 mesos a jornada completa, per a la realització d’obres o serveis d’interés general.

En declaracions del regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez: “un dels objectius d’aquest equip de govern és potenciar programes d’aquest tipus, que promouen i generen ocupació, ja que patim una situació d’atur greu. Aquesta és una iniciativa pensada especialment per a aturats/des de llarga durada que es troben en situació de vulnerabilitat i per al col·lectiu de joves aturats. Des de l’Ajuntament d’Alzira s’està fent un esforç important per potenciar els programes de treball”.

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación