AKI ha invertit 3 milions en la tenda d’Alzira la nº 50 que dona treball a 24 persones

0
303
La plantilla de treballadors este migdia
La plantilla de treballadors este migdia

Aki inauguració autor AKI inauguració espill 1 AKI inauguracio director zonaIMG_1023 IMG_1041

Marta Plaza caixera
Marta Plaza caixera
L'alcalde ha tallat la cinta en presència de V. Cuesta i J. Martinez
L’alcalde ha tallat la cinta en presència de V. Cuesta i J. Martinez

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha inaugurat hui la tenda nº 50 d’AKI a Espanya on s’ha invertit un montant global de 3 milions d’euros per donar treball a 24 persones.

La inversió en la botiga supera el milió d’euros peró l’adquisició de la parcel.la a l’Ajuntament i l’adequació de la parcel.la han triplicat el pressupost final.

Prop de 18.000 referències

En una superfície comercial de 2.000 m2 els clients d’Alzira i la comarca trobaran més de 17.000 referències i fins i tot podran abastar fins 40.000 articles prèvia demanda.

Entre les nombroses proposes de «bricolaje fàcil» es poden trobar dos prou curioses; revelat de fotografia i tallat de metalls, segons el director dls nou establiment Vicente Cuesta. L’horari ara en estiu serà des de les 9 fins les 22 hores de forma ininterrompuda.

El director de zona, Javier Martinez ha resaltat que l’AKI de la Ribera està «en un bon establiment i en una localitat molt important».

Tulell àrea de servicis

Mentre la primera autoritat local considera que «la creació d’ocupació és important per a la ciutat», especialment si corresponen a «una tenda sostenible». Gómez ha assenyalat que el sector Tulell té el seu futur «en convertir-se en una zona de servicis en lloc de ser una zona residencial com la projectada inicialment».

Esta vesprada serà jornada de portes obertes i demà dimecres obrirà les seues portes al públic d’Alzira i de la comarca.

Marta caixera per IDEA

Marta Plaza, veïna d’Alzira de 26 anys, és una de les components de la plantilla que va presentar el curriculum en el departament d’IDEA amb poques perspectives donat que la seua professió habitual és la de animadora sociocultural i a més va estudiar dos cursos de Pedagogia.

A Marta li va pillar per sorpresa quan a mitjans del passat mes de maig la cridaren des d’IDEA; «sembla que els va cridar l’atenció el meu curriculum» manifesta a Riberaexpress la jove que va ser fallera de la cort de Mer López en 2013 i fallera major de la comissió Camilo Dolç en 2016.

Fins ara treballava tan sols sis mesos a l’any, entre una Granja Escola de Moxient i l’Escola d’Estiu d’Alzira, però ara ha aconseguit el seu primer contracte indefinit; «tinc moltes ganes i molta il.lusió després d’un llarg temps de muntatge i d’aprenentatge en la tenda de Xàtiva» ens explica des del seu lloc de caixera que estrenarà demà.

Un lloc per al que aprofitarà la seua experiència de tacte i contacte amb la gent; «este treball requerix de molta educació i molta paciència, perquè el client sempre té la raó», comenta minuts després de la inauguració oficial de l’AKI d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here