Eliseu Gómez: “El matrimoni l’Alcúdia-Cotif produix un impacte econòmic superior als 2 milions”

0
30
L'autor i les autoritats locals amb el cartell
L’autor i les autoritats locals amb el cartell

cotif conveni 17 benavent

Cotif conveni 17 public 1 cotif conveni 17 public Cotif conveni Reg Esport Cotif conveni 17 Eliseu Cotif conveni alcalde Cotif conveni 17 1

Álvaro amb la seua juvenil obra
Álvaro amb la seua juvenil obra

L’alcalde de l’Alcúdia Andreu Salom i el president del Cotif Eliseu Gómez han signat un conveni de col.laboració mitjançant el qual el consistori es compromet a aportar enguany, la quantitat de 50.000 euros, així com a facilitar les infraestructures esportives del camp municipal Els Arcs. Una quantitat que només suposa el 10,7% d’un pressupost total pròxim als 550.000 euros, el que suposa que el prestigiòs Torneig Internaciona sub 20 de l’Alcúdia siga “autosuficient” des de fa uns cinc anys segon Gómez.

El màxim dirigent del torneig ha resaltat la col.laboració del consistori des dels seus inicis, fet que “li ha proporcionat l’estabilitat que li feia falta en este matrimoni que fa que el Cotif funcionara”, fins el punt que estima en “més de 2 milions d’euros” l’impacte econòmic que el torneig sub 20 de futbol exercix sobre este municipi riberenc.

Beneficiós per a les dos parts

Gómez y Salom coincidixen en que el conveni “és beneficiós per a les dos parts”, mentre l’alcalde ha anat més enllà fins el punt de reconèixer que “l’Alcúdia és molt millor poble gràcies al Cotif” i per tant l’actual equip de govern ha fet amb el conveni signat, una aposta per “garantir” la continuitat del torneig “per damunt del capritx de futures corporacions”.

Per la seua banda el regidor d’Esports Francesc Martinez Gallego ha insistit en el “retorn importantíssim” que suposa per al municipi la disputa del més prestigiòs torneig de futbol sub 20.

La portada d’un videojoc

L’acte ha culminat amb la presentació del modern cartell de la XXXIV edició al que ha assistit els seu propi autor, el fotògraf local Álvaro Ruiz, un treball elogiat pel regidor de Cultura Toni Benavent; “no ha sigut fàcil el treball de creació. El resultat ha sigut fantàstic, ja que en una mateixa imatge s’ha aconseguit conjuminar l’esperit del futbol i l’espectacularitat que definix este esport”. Benavent ha afegit que, “perfectament podria ser la portada d’un videojoc dels més venuts”.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here