Antics alumnes del centre Sant Antoni de Carcaixent celebren el seu tradicional sopar

0
20

Carcaixent antics alumnes 17Un any més, i amb aquesta sumen ja 42 edicions, s’ha celebrat el sopar anual que els ex alumnes del col·legi Sant Antoni dels PP Franciscans de Carcaixent  vénen commemorant de forma ininterrompuda des que la promoció 1973-74 finalitzara els seus estudis al centre. Com és habitual, la vetlada va transcórrer en un ambient de fraternitat en el qual també va estar present la sentida absència del nostre company i amic, Luis Costa, mort recentment per a qui va haver-hi un emotiu record.

La tradicional trobada es va celebrar en el complex hostelero  Masia de la Calçada de Carcaixent on, a més de recordar vivències i anècdotes de l’etapa estudiantil, es van apuntar algunes novetats que es pretenen introduir en la propera edició, per a la qual cosa, els incansables organitzadors de l’esdeveniment, Manolo Alberola i Antonio Robles ja compten amb idees innovadores. Malgrat algunes absències per motius personals de companys habituals, l’esperit de la convocatòria segueix més viu que mai  a l’espera de la propera edició en la qual es trobaran de nou aquests entusiastes, combinació de “ joventut i maduresa”, arribats de diferents localitats de la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here