L’Ajuntament d’Alzira i els hostelers apropen postures davant la nova ordenança municipal

0
78
Reunió en la seua de l'AEA
Reunió en la seua de l’AEA

El president de l’Associació Empresarial Alzira (AEA) Raúl Tudela i el portaveu de l’hosteleria Toni López mantingueren ahir una reunió en la seu dels empresaris locals amb els membres de l’Ajuntament d’Alzira, Sara Garés Ull (Seguretat i Projectes Urbanístics), Diego Gómez (Alcalde) i Jorge Iglesias (Cap de Policia Local) per a tractar l’esborrany de la nova ordenança municipal que afecta la regulació de les terrasses en l’hostaleria.

La reunió va transcórrer en “un ambient cordial” on es van intercanviar impressions i es van detallar les inquietuds dels hostalers que es van plasmar per escrit, per a ser revisades per les parts implicades, novament, la setmana pròxima.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here