IDEA inicia la programació de cursos del Campus SAPS

0
75

Campus Saps alzira 1El proper  5 de juliol comencen els primers dels cursos del CAMPUS_SAPS ALZIRA d’Introducció a Calc, en el qual es treballarà el programari lliure de fulls de càlcul_CALC, i el curs d’Introducció a Internet. Els cursos, de 15 hores, són totalment gratuïts i es realitzaran de forma presencial en la sala Multimèdia de les instal·lacions d’IDEA, en horari de matí de dilluns a divendres.

La formació en línea començarà el proper 5 de juliol i continuarà amb la programació  dels següents cursos:

  • Introducció a navegadors. Inici el 24 de juliol
  • Introducció al correu electrònic. Inici el 17 de juliol
  • Introducció a Writer. Inici el 2 d’agost
  • Usuari mitjà d’Internet. Inici el 2 d’agost

Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional, per açò des d’IDEA i l’Ajuntament hem fet una aposta per donar oportunitats i millorar la capacitació de la ciutadania, també en noves tecnologies de forma totalment gratuïta. Amb el CAMPUS_SAPS oferim a la ciutadania cursos en línia bàsics de navegació per Internet i ferramentes ofimàtiques bàsiques.”

Recordem que l’Ajuntament d’Alzira a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha signat un conveni de col·laboració amb la conselleria de Modernització, Tecnologies de la Informació i Comunicació per a què l’Ajuntament tinga un campus en el portal GVA SAPS, que permet oferir aquests cursos on line, i som de les primeres entitats municipals a desenvolupar-lo.

Les persones interessades poden inscriure’s enviant un correu a formacion.idea@alzira.es o cridant al telèfon 962455101.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here