Punt de trobada al parc de l’Alquenència per fomentar la convivència intercultural

0
82
Membres de Cepaim en el parc de l'Alquenència
Membres de Cepaim en el parc de l’Alquenència

Música pels refugiats, al parc de l’Alquenència d’Alzira

 

El proper divendres 30 de juny a les 20 hores tindrà lloc al parc de l’Alquenència el concert de suport a les persones refugiades.

L’Ajuntament d’Alzira col·labora en este esdeveniment organitzat per la Fundació CEPAIM Convivencia y Cohesión social, en coordinació amb les entitats La Ribera en Bici-Ecologistes en Acció, Club Cinema d’Alzira, Escola de Persones Adultes Enric Valor i El Norte Perdido i amb els veïns i veïnes de la ciutat.

Cultura i solidaritat

Es tracta d’un treball conjunt que busca crear punts de trobada que fomenten la convivència intercultural. El parc de l’Alquenència acollirà les actuacions d’Art Espai de Música Alzira, Néstor Mont, cantautor de la Ribera, i la cantant senegalesa Jady Seck. Una nit màgica, on es barregen veu, instruments, cultures i solidaritat. A més es farà una lectura de poemes i d’un manifest i es podran tastar tapes de diversos països.

L’activitat forma part de les accions de sensibilització que el projecte Reflejad@s, de Cepaim, està impulsant a partir de la participació i implicació del veïnat, entitats i col·lectius alzirenys. A més, compta amb la col·laboració i suport econòmic del Centre de Participació Ciutadana i l’Ajuntament d’Alzira i amb el finançament del Ministeri de Treball i Seguretat Social (Secretaria General d’Immigració i Emigració, Direcció General de Migracions) i el FAMI (Fons Europeu d’Asil, Migració i Integració).

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here