José A. Marín (Titi) es penja el bronze en el campionat d’Espanya de Veterans

0
83
José Antonio Marin
José Antonio Marin

sdr

El corredor alzireny i membre de La Rabosa, José Antonio Marin, acualment en les files del Crevillent, ha aconseguit la medalla de bronze en el campionat d’Espanya de Veterans disputat el passat divendres a Elx. Concretament ha sigut en la prova de 5.000 metres llisos al deixar el crono en 15:05;64, en una final apoteòsica de la categoria M-35.

Marin, popularment conegut per “Titi”, ha gaudit d’un hivern ple de triomfs en curses populars.
En l’especialitat que millor se li dona que es el 3000 en P.c. es classificà en el cinqué lloc en el campionat d’Espanya en pista coberta disputat a Gallur (Madrid). A més és l’actual campió Autonómic M-35 per València, subcampió Autonómic en l’especialitat de cross (Castelló), també Campió Provincial i Campió Veterans A en el Circuit Divina Pastora.
En la pròxima temporada “tractaré de participar” en el Europeu i Mundial de 3000 i 5000, segons ha revelat a Riberaexpress.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here