Ad
riberaexpress.es

Recomanacions per evitar la proliferació del mosquit tigre al terme d’Alzira

Mosquit tigre dipuA casa, prevenció amb el mosquit tigre

 El Departament de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira seguint les recomanacions del Centre de Salut Pública ha traslladat a la ciutadania una sèrie de mesures per a evitar la proliferació de mosquits tigre en el terme municipal. Al mateix temps que s’ha iniciat una campanya informativa amb consells per al ciutadà/ana per a lluitar durant tot l’any contra este insecte en l’àmbit domèstic.

Les mesures preventives en la llar estan orientades a evitar el creixement d’estos mosquits, especialment en aigües estancades o en llocs humits.

És recomanable la col·laboració ciutadana perquè no augmente la població del mosquit tigre en el terme municipal; per això cal seguir les següents mesures preventives:

  • Elimina recipients d’aigua per a plantes, abeuradors, qualsevol artefacte que puga contindre aigua de xicoteta, mitjana o grans mides, ja siguen taps, plats, poals o bidons.
  • Evita els regs excessius en jardins particulars, atés que l’aigua que s’acumula en la gesta, gram o qualsevol altra espècie vegetal i que nosaltres no veiem, pot ser un lloc ideal per al depòsit i desenvolupament dels ous.
  • Evita mantindre piscines, basses de reg, etc, amb aigua no tractada durant períodes llargs de temps, perquè afavorix la facilitat de cria per a esta espècie.
  • Consulta informació específica al web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, www.san.gva.es/mosquito-tigre.

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación