Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

L’alcalde d’Alzira impulsarà i donarà suport al futur Patronat de la Murta

Directius d'Amics de la Murta amb l'alcalde

Directius d’Amics de la Murta amb l’alcalde

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, s’ha compromés a impulsar i donar suport al Patronat de la Murta, “a pendre la iniciativa i a propiciar les gestions necessàries” segons la directiva de l’Associació Amics de la Murta.

El futur Patronat, que presidirà la primera autoritat local, contarà amb representants de la pròpia associació, de la Ckonfraria Verge de la Murta, del Consell del Paratge Natural i de les regidories de Cultura, Patrimoni, Educació, Turisme i Medi Ambient.

A la mateixa reunió Amics de la Murta li demanar a l’alcalde que agilitze el pla específic contra incendis, la neteja de les parcel.les lindants, la reparació de les pistes forestals a més d’un pla de neteja i manteniment per a la Murta.

 

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación