L’alcalde d’Alzira impulsarà i donarà suport al futur Patronat de la Murta

0
70
Directius d'Amics de la Murta amb l'alcalde
Directius d’Amics de la Murta amb l’alcalde

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, s’ha compromés a impulsar i donar suport al Patronat de la Murta, “a pendre la iniciativa i a propiciar les gestions necessàries” segons la directiva de l’Associació Amics de la Murta.

El futur Patronat, que presidirà la primera autoritat local, contarà amb representants de la pròpia associació, de la Ckonfraria Verge de la Murta, del Consell del Paratge Natural i de les regidories de Cultura, Patrimoni, Educació, Turisme i Medi Ambient.

A la mateixa reunió Amics de la Murta li demanar a l’alcalde que agilitze el pla específic contra incendis, la neteja de les parcel.les lindants, la reparació de les pistes forestals a més d’un pla de neteja i manteniment per a la Murta.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here