Alzira amplia el servei d’arreplega del cartó comercial a tot el nucli urbà

0
69

Carto recollida alziraDes de la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira s’ha posat en marxa una campanya informativa, visitant tots els comerços de la ciutat, per tal de donar a conéixer els avantatges del servei gratuït de recollida de cartó comercial.

Cal recordar que este servei, fins ara, només donava cobertura a una xicoteta part de la ciutat, però a partir de hui dilluns 26 de juny serà operatiu en tot el nucli urbà d’Alzira, per a tots aquells comerços que vulguen fer us d’este servei. Per sol•licitar l’arreplegada de cartó comercial, al seu comerç, només ha d’omplir un formulari amb les dades corresponents o cridar a l’Oficina d’Atenció del Servei de Neteja Viària i Recollida de RSU: 962417454, on també podran informar de com col•laborar correctament a l’hora de la recollida del cartó.

Segons Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “la decisió d’ampliar este servei no és una altra que facilitar al xicotet i mitjà comerç d’Alzira el tractament correcte del cartó d’embalatge que es genera al seu negoci, i al mateix temps alliberar els contenidors blaus de la via pública.

Imatge de la ciutat

”Esta mesura també pretén millorar la imatge de la nostra ciutat, mantenint-la al més neta possible, amb les campanyes que contínuament posem en marxa des d’esta regidoria”.

El servei gratuït de recollida de cartó comercial serà de dilluns a dissabte a partir de les 14:00 hores. Els propietaris hauran de deixar el cartó a la porta del seu comerç, en tancar a migdia o a partir de l’hora establida.

També es posa a disposició dels comerços un servei d’arreplegada especial de cartó, quan les dimensions o la quantitat de cartó siguen més grans de l’habitual. En este cas es demanaria l’arreplegada cridant al telèfon de FCC: 962417454

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here