Ad
riberaexpress.es

Una delegació d’Algemesí s’entrevistarà amb el ministre d’Educació de Burkina Faso

L'alcaldessa amb el director general de Cooperació

L’alcaldessa amb el director general de Cooperació

Una delegació algemesinense viatja la setmana vinent a Baasneere i s’entrevistarà amb el ministre d’Educació de Burkina

El director general de Cooperació s’interessa pel projecte solidari d’Algemesí a Burkina Faso

El director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, s’ha reunit amb l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, la regidora de Benestar Social, Ana Girbés, i el president de l’associació Algemesí Solidari, Xavi Ferragut, per a conèixer el projecte de solidaritat d’Algemesí amb Baasneere, un poble de Burkina Faso agermanat amb la ciutat de la Ribera, en el qual ja s’ha construït un pou d’aigua i en aquests moments s’està realitzant un aulari. Es tracta d’un projecte solidari local que ja porta diversos anys de recorregut.

El director general de Cooperació i Solidaritat ha informat de la línia d’ajudes de subvencions per al finançament de projectes d’educació per a la ciutadania global, a través de la qual la Generalitat podria participar en el projecte.

De fet, una delegació algemesinenca viatja a Baasneere el pròxim 1 de juliol per a conèixer l’estat de les obres de construcció de l’aulari, al mateix temps que està prevista una reunió amb el ministre d’Educació de Burkina Faso per a informar-li del projecte i aconseguir el seu compromís per a dotar l’aulari de personal docent.

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación