Un jove ferit greu al eixir despedit d’un tobogan en el parc aquàtic de Cullera

0
88

Va ser traslladat a l’Hospital d’Alzira en patir diversos politraumatismes

Un jove de 27 anys va resultar ferit greu esta vesprada al patir diversos colps quan baixava per un tobogan en el parc aquàtic de Cullera. Segons van informar fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) , la víctima presentava símptomes d’haver patit una lesió medul·lar, ja que havia perdut sensibilitat en les cames. Després de rebre el telèfon d’emergències l’avís de l’accident a les 16.35 hores, una patrulla de la Guàrdia Civil de Cullera i una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) van acudir amb urgència al parc aquàtic. Quan van arribar els sanitaris, el jove estava sent atés pels socorristas del recinte recreatiu.

La víctima va patir diversos traumatismes greus quan lliscava amb un unflable per l’atracció Crazy Cobra, un tobogan ovalat que acaba amb un espectacular cap de serp en una xicoteta piscina. Segons els testimonis, el jove va eixir despedit en un tram cobert, va impactar contra el sostre del tub, i caigué altra vegada en el tobogan per acabar greument ferit en la piscina. Després d’assistir a la víctima i immobilitzar-la, els sanitaris van constatar que podria patir una lesió medul·lar a l’espera de diverses proves que havien de realitzar-li en l’Hospital de la Ribera, on va ser traslladat amb urgència.

Parc aquàtic de Cullera
Parc aquàtic de Cullera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here