Lourdes la pròxima fallera major d’Alzira és “responsable, estudiosa i treballadora”

0
235
Lourdes ahir en la presa de contacte
Lourdes ahir en la presa de contacte

Lourdes Burgos Lancero serà elegida el pròxim diumenge Fallera Major d’Alzira per a l’exercici 2017-18 

Filla de fallers Lourdes diu que les falles “les duc en la sang”

Estudia Dret en la Universitat de València i és una apassionada dels animals

Molts es preguntaran com és esta jove que estudia primer curs de de Dret en la Universitat de València i que farà 19 anys el pròxim 26 de juliol. La resposta la té, com és llògic, sa mare Lourdes Lancero; “És molt responsable, estudiosa i treballadora” i afegix “exigent amb sí mateixa i molt bona xiqueta”. El dia de la presentació de les aspirants al MUMA semblava més contenta la mare que la filla a la que li va fer un fum de fotos amb el mòbil.

Intens currículum

La futura reina ha heretat dels seus progenitors la passió per les falles; “ho duc en la sang” reconeix la pròxima FM que quasi es va apuntar abans a la falla Camí Nou que s’ha donava d’alta en el Registre Civil d’Alzira.

En el seu intens currículum faller apareix que fou fallera major infantil de Camí Nou en el 2010 i un any després formà part de la cort de la FMI de la capital de la comarca.

La nova junta local, que presidix Jaume Bohigues, en vista que no apareixia enguany cap candidata va tindre clar que Lourdes Burgos seria una digna sustituta de Lidia Enguix; “només li faltava una xicoteta empenta” ens confesà el nou president i clar encertaren plenament; “no ho vaig dubtar, vaig dir de seguida que sí”, ens assegura la futura advocada que ha elegit esta professió “per defensar els drets dels ciutadans”.

Passacarrers i lliurament dels premis

De les falles li entusiasmen “els passacarrers” i “l’emoció” que viu la seua falla el dia del lliurament dels premis, però espera ansiosa la Crida perquè “segur que viuré un cúmul d’emocions”.

Ha practicat el pàdel i la gimnàstica rítmica i és una apassionada dels animals, especialment de, “Golfo”, el seu gosset que a bon segur patirà, el pròxim exercici, les constants ausències de la seua admiradora.

Resten només set dies perquè el somni de Lourdes Burgos Lancero comence a convertir-se en realitat, serà el 2 de juliol a l’escenari del Gran Teatre.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here