El Ciutat d’Alzira celebra el final de la temporada

0
105

Ciutat alzira trofeus 17 equip 7 PresiCiutat alzira trofeus 17 1Ciutat alzira trofeus 17 1El passat divendres el Ciutat d’Alzira Futbol Base va celebrar la seua gala de final de temporada per a fer el reconeixement als equips de les diverses categories. En representació de l’Ajuntament va assistir la regidora de Seguretat i Projectes Urbanístics, Sara Garés en un acte que va estar presentat pel company d’Alzira Ràdio David Chordá.

Juvenil

Grandíssima temporada realitzada de l’equip entrenat per Sergio Bresó. Una temporada en la que han estat apunt d’aconseguir l’ascens a Primera Regional. Han lluitat fins l’ultima jornada per eixa segona posició que ens havera donat el desitjat ascens. No obstant això, els números són molt bons i els jugadors es mereixen el reconeixement de tots els estaments del club. De segur que la propera temporada aconseguiran l’ascens de categoria.

Cadet

Impressionant. Aquesta és la paraula que defineix la temporada del Cadet entrenat per Toni Ripoll i Raúl Peris.
21 jornades consecutives sense conèixer la derrota, amb 20 victòries i un empat.
Molt prop també d’aconseguir l’ascens a Primera Regional.
L’equip de Toni i Raúl ha eixit felicitat per molts rivals aquesta temporada. No sols per les victòries aconseguides, sinó pel COM s’han aconseguit aquestes. Esforç, respecte, cooperació i cohesió de grup han estat els pilars fonamentals d’aquest equip.

Infantil

És l’equip que millor final de temporada ha realitzat. L’evolució ha anat de menys a més, amb un inici un tant dubitatiu, però amb una segona volta espectacular, demostrant que la cohesió grupal aconseguida durant la temporada ha estat el factor decisiu per poder competir i guanyar als equips de dalt de la classificació. A més, en juny ha sigut Campió del torneig d’Almussafes.
Enhorabona pel treball realitzat Miguel i Pascual!

Alevi A

Aquest equip ha demostrat que quan el treball és bo i realitzat amb la major professionalitat possible les victòries arriben.
L’equip entrenat per Javi Vayá i Quique Lara, amb paciència i il•lusió ha millorat de manera progressiva durant tota la temporada.

Alevi B

Els alevins nascuts en el 2006 han participat en una lliga molt complicada i disputada, on hi havia equips d’un gran nivell competitiu. El nivell competitiu mostrat per l’equip entrenat per Raúl Navarro i Rubén Gramage mai ha baixat, i cada setmana han defès el nostre escut amb orgull i dedicació.
Per últim, quina millor manera de finalitzar la temporada que ser campions del torneig d’Almussafes.

Benjami A

Superació. Aquesta és la paraula que defineix aquest equip, després de patir 5 baixes respecta a l’equip de la temporada anterior.
Tercer classificats, amb partits molt bons i un desplegament futbolístic que podríem definir com la identitat del Ciutat d’Alzira.
De segur que l’evolució dels jugadors de Vicent i Pablo Carrete, continuarà sent positiva per molts anys.

Benjamín B

Temporada complicada per als benjamins nascuts en el 2008. No obstant això, aquest equip ha demostrat il·lusió en cadascun dels seus jugadors, a més de créixer tant a nivell futbolístic com a nivell personal.
Els jugadors entrenats per David Ferragud poden estar orgullosos del treball realitzat aquesta temporada.

Benjamín C

L’equip entrenat per Francis Chuliá i Cristian Blasco és l’equip, sens dubte, que major felicitat hem observat en els seus jugadors. Diversió, companyerisme, tolerància, respecte i cooperació del grup són les senyes d’identitat d’aquest equip. A més, la imatge mostrada cada cap de setmana, independentment del resultat, ha sigut l’esperada per aquest club.

Prebenjamí A

La temporada de l’equip entrenat per Jose Ibañez ha sigut magnífica.
Cap derrota, empatats a punts amb el campió de lliga, però sobre tot una imatge exemplar cada setmana.
A més, aquests xiquets han aconseguir que el nom del “Ciutat d’Alzira” aparega en els grans mitjans de comunicació del futbol base, mitjançant el bon rendiment mostrat en els tornejos disputats.

Prebenjamí B

Els jugadors han realitzat una temporada molt regular. Sens dubte, l’alegría que ens duguem es veure la cara de felicitats dels jugadors en cada entrenament.

Querubí A

El futur del Ciutat d’Alzira. La temporada de l’equip entrenat per Rober Bertomeu, Miguel Lara i Juan Polo ha estat un procés d’aprenentatge continu, i a més, un procés de formació de futurs esportistes i persones. Cal afegir, que han guanyat un i cadascun dels tornejos que han disputat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here