Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

El Laboratori Social de la Ribera Alta comença els seus treballs

Més de 60 persones entre alcaldes, regidors de serveis socials i treballadors dels serveis socials de la Ribera Alta van assistir a la reunió inicial del Laboratori SocMancomunitat Laboratori Social R Altaial de la Ribera Alta que es va celebrar a Alzira, a la seu de la Mancomunitat. En aquesta reunió el delegat del Consell per al Model Social Valencià Xavier Uceda, la diputada delegada d’Inclusió Social Rosa Pérez, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta Txema Peláez van presentar l’acord interinstitucional signat el passat 3 de maig entre la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, la Diputació de València, la Universitat de València, l’Ajuntament d’Alzira i la Mancomunitat de la Ribera Alta.

A més, en aquesta reunió també es va presentar el procediment de participació dels municipis i la gestió del Laboratori Social de la Ribera Alta, un observatori que té com a finalitat estudiar el funcionament de tots els serveis socials de la Ribera Alta per a millorar la seua gestió i coordinació.

“Per a la Mancomunitat de la Ribera Alta és molt important aquest nou projecte” ha destacat el president de l’ens comarcal, Txema Peláez. “Aquest és un projecte participatiu , en el qual els municipis són necessaris per a veure com funcionen els serveis socials i com els podem millorar. Els serveis socials municipals són la primera porta que toca el ciutadà i volem donar un servei de qualitat” ha conclòs el president.

Més enllà d’aquest primer projecte el Laboratori Social de la Ribera Alta pretén ser una plataforma permanent per a l’execució en comú d’altres projectes futurs que es puguen generar en l’àmbit dels serveis socials.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación