Alzira invertirà 1,8 milions en arbres, camins rurals, l’anell verd i el canal de Les Basses

1
174
L'alcalde Diego Gómez este migdia
L’alcalde Diego Gómez este migdia

Alzira antiga i moderna

La inversió es destinarà principalment a l’arreglo de camins rurals, de vials i al Pla d’arbratge segons l’alcalde 

També a ampliar la peatonalització del centre de la ciutat, a l’anell verd i al canal obert de Les Basses

Els Pressupostos Generals de l’Estat, que no contemplen ni un euro per a la comarca i que poden ser aprovats hui en el Congrés, permetran, a l’Ajuntament d’Alzira, destinar a inversions sostenibles, la quantitat de 1.850.000 euros, procedents dels 2,6 milions de superàvit que va donar la liquidació dels comptes municipals en 2016.

Els grups parlamentaris acordaren, recentment, incloure una esmena en el Projecte de Pressupostos 2017 destinada a permetre als ajuntaments el gasto d’una part del superàvit acumulat des de 2016, que en el cas d’Alzira abasta els 2,6 milions d’euros. Amb esta esmena els consistoris poden destinar a inversió només projectes sostenibles durant el segon semetre d’enguany i tot l’exercici 2018. Es tractava d’una reivindicació tant dels grups de l’oposició en el Congrés com dels ajuntaments sanejats.

Endeudament reduït

Entre els requisits que han de complir els ajuntaments es troba contar amb un endeudament per davall del 75% i a Alzira “tenim en 2016 només el 34% tot i que heretarem un endeudament del 52,17%” segons explica a Riberaexpress el regidor d’Hisenda Albert Furió.

També la capital de la Ribera complix el pagament a proveïdors que és  de 28 dies quan l’exigència és d’un periode mitjà de 60 dies.

Ara, l’equip de govern deurà sentar-se a decidir el destí d’esta inversió extra, tot i que l’alcalde Diego Gómez ha avançat este migdia que les inversions aniran destinades, principalment, a l’arreglo de camins rurals en el terme i de vials al nucli urbà, a l’anell verd, al canal obert de Les Basses i a ampliar la peatonalització en el centre de la ciutat.

Riberaexpress

 

1 Comentario

  1. Com sempre, continue recordant que en Avinguda Joanot Martorell a la altura de Motorecambios Ferrer, falta un arbre desde el pasat mes de decembre. Els sobrara algún dels que van a plantar pere les afores?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here