L’Inter Cullera A elimina el Cartagena (10-20) i es troba a un pas de l’ascens

0
100

Inter Cullera A a la finalInter Cullera A a la finalEl Inter Cullera “A”, gana la semifinal de la fase de ascenso a la DHB

 

L’INTER A – Cullera ha disputat la fase de semifinal de l’ascens a la divisió de plata del rugby espanyol contra el Club Rugby Universitario Cartagena. El passat diumenge es va disputar el primer partit a casa amb un resultat en contra de 19 a 26. Només 7 punts de diferència però que a priori posava la competició més favorable al CRU Cartagena.
L’Inter Cullera ja va disputar aquest primer partit amb 5 jugadors titulars menys (Rodrigo Veloz, Jose Carmona, Maxi Valle, Ote Barría i Joselu Puig) a més del partit de sanció de Ismael Mansilla “Pane” però tot i això es va fer un bon partit donant la cara a un bon nivell. Però amb una segona part difícil que es va decantar de part del Cartagena.
Acabat aquest partit semblava que els minuts de glòria de la lliga del Cullera havia arribat a la seua fi, i pot ser així ho hauria pensat el Cartagena. Però res més lluny de la realitat, els gatsblaus han treballat de valent durant tota la setmana i els tècnics Rafa Beltrán i Juanvi Chornet han plantejat una molt bona estratègia que ha dona el seu fruit.
El partit de tornada no podia començar de la pitjor manera, avançant-se el Cartagena amb un assaig al minut 20 posant el marcador amb un 5 a 0 però sense tranformació.
Tanmateix, el Cullera aconseguia fer una assaig empatant el partit en no poder transformar tampoc: 5 a 5.
    Els nervis es feien patents a l’encontre i es cometien algunes errades que ens constarien un segon assaig del Cartagena a pocs minuts d’acabar la primera part.
     El començament de la segona part es respirava un altra sensació, el descans i les indicacions dels tècnics feien canviar el joc del Cullera qui no tardava en aconseguir el segon assaig tornat a empatar el partit amb un 10 a 10, però encara amb els 7 punts de diferència del partit a casa.
     Un drop que ens donaria ales. Victor Monserrat aconseguia un espectacular drop en el minut 20 de la segona part que donaria una energia a l’equip que veia més que possible guanyar l’eliminatòria.
     Amb aquest resultat tot era possible. Si assajava el Cartagena seria molt difícil tornar a remuntar, ja no quedaria temps per a remuntar 11 punts en total peró si el Cullera assajava la classficació seria possible.
     Assaig a l’últim minut. Quedaven dos minuts per acabar el partit i el Cullera estava atacant com si els anara la vida però el Cartagena resistia l’embestida gatblau. Un assaig i aconseguien guanyar, una bona defensa seua i perdiem.  En l’ultim minut el Cartagena comet un colp de castig que el Cullera aprofita per provocar una touch a 5 m. I de la touch, agrupació, força, embestida i….. Rubén Manzanera que assajaaaaaa!!!! 10 a 20! Final del Partit!.
 
INTER CULLERA “A” CLASSIFICAT PER A LA FINAL!!!!
 
    Estem fent història!! Un Club modest, sense quasi supost econòmic!! Però amb 50 anys d’història!! Siiii!! Qué grans!!!.
     Alcalde!!! Regidor!! Ajuntament!! Aquesta és la victòria del treball, la constància, del esport base! Fòra de les llums enlluernadores del grans events , és l’aposta pel poble, per la gent jove que amb el seu treball ho ha fet possible! Cal seguir invertint en esport!! Gràcies per estar ahí com uns aficionats més! però cal seguir i seguir! El Cullera Forval Rugby Club està portant de nou el nom d’aquest poble al més alt d’aquest esport. Allà on anem ens coneixen, saben qui és el Cullera i quina ciutat representem. Som els gatsblaus, som els gatsblaus de Cullera!!!
 
Encara queda la Final
     Encara que tenim la sensació de haver guanyat un campionat, encara ens queda un gran pas per poder pujar a Divisió d´Honor B. Ara toca jugar la final contra El Toro Rugby Club de Mallorca.
     Un gran repte económic i esportiu però que desde la directiva i l’Ajuntament va a veure’s la manera de poder afrontar-ho perquè aquest equip s’ho mereix.
     La final també es juga a doble partit. El guanyador puja a DHB i el segon es disputa la plaça amb l’últim de la DHB.
Ernesto Sarrión
Departament de premsa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here