Ad
riberaexpress.es

L’editora de Carcaixent Dolors Pedrós en l’audiència de Felip VI al Gremi d’editors espanyols

Pedrós (4ª dreta) en l'audiència de Felip VI

Pedrós (4ª dreta) en l’audiència de Felip VI

L’editora carcaixentina Dolors Pedrós forma part de la Junta de la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya (FGEE) que ahir demanà a Felip VI que continue donant suport al sector del llibre, així com al foment de la lectura davant la caiguda en el volum de negoci registrat els darrers anys.

Una directiva que va traslladar esta petició al Rei en l’audiència mantesa al Palau de la Sarsuela. A més li han invitat, junt a la reina Letizia que presidisca la inauguració i el lliurament de premis de la pròxima edició de la Fira Internacional del Llibre (LIBER), que es celebrarà del 4 al 6 d’octubre a Madrid.

 

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación