IDEA fica en marxa dos nous projectes de voluntariat europeu per a quatre joves d’Alzira

0
77

Voluntariat europeuLa regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’agència IDEA han aprovat les bases de dos nous projectes europeus de voluntariat juvenil dins del programa Erasmus+ què tenen com a finalitat fomentar la mobilitat i la cooperació europea en el marc de la joventut, al qual es poden acollir quatre joves de la nostra ciutat que vulguen complementar la seua formació en altres estats.
Per una banda el projecte «Young Entrepreneus Rejuvenate Rural France» organitzat per La Giraudiere tindrà lloc a Brossac (França) amb l’objectiu de promoure l’emprenedurisme entre els joves en les àrees rurals. Aquest programa està dirigit a tres participants amb una durada de 5 mesos.

El projecte «Percorsi a Sostegno del Benessere Educativo», organitzat pel CEMEA del Mezzogiorno Onlus, tindrà lloc a Roma. L’objectiu d’aquest projecte, amb una durada de 9 mesos, consisteix en contribuir al treball diari d’organitzacions que s’ocupen dels programes d’educació no formal: com ara en les TIC, la participació en associacions o les polítiques en joventut. D’ací es podrà beneficiar un voluntari.

Les persones interessades poden adreçar-se a les dependències d’IDEA o bé telefonant al 96 245 51 01.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here