Alzira concedirà 100 beques a aturats per a cursos on-line i de targetes professionals

0
65

IDEA bequesLa regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, de la mà d’IDEA, ha aprovat les bases per a la concessió de 100 beques gratuïtes per a cursos on-line d’Aula Mentor del Ministeri d’Educació (en què des d’IDEA se n’oferten més de 120) i per a l’obtenció de targetes professionals (carnet de manipulador d’aliments, per a la Targeta Professional de la Construcció, per a Carretons Elevadors i de Plaguicides).

L’objecte d’aquestes beques és l’exempció del pagament del curs finançat, que està pressupostat aquest programa en 10.000 euros, i el que es persegueix és que les persones a l’atur puguen desenvolupar vies de formació, que permeten incrementar la seua capacitació i més oportunitats de trobar un treball.

Segons explica Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: «aquest programa de formació, amb recursos municipals, ja va arrancar en el 2016. Des de l’Ajuntament d’Alzira continuem invertint en formació i donant noves oportunitats a les persones que busquen un lloc de treball.»

Les persones interessades poden adreçar-se a les dependències d’IDEA o bé telefonant al 962455101.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here