Aguilar i Pascual expliquen les obres als comerciants de Pérez Galdós

0
91

La vicealcaldessa i regidora de Comerç Isabel Aguilar i el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual,

Els regidors en un comerç de Pérez Galdós
Els regidors en un comerç de Pérez Galdós
Aguilar i Pascual a les portes d'un establiment
Aguilar i Pascual a les portes d’un establiment

acompanyats per representants d’Aguas de Valencia han explicat este matí les característiques de les obres que començaran el pròxim dijous 1 de juny.

Unes obres que durant la primera setmana obriran en canal el centre del carrer per a partir de la segon setmana alçar també les voreres per tal de poder fer les conexions de clavegueram i xarxa d’aigua potable a les vivendes i comerços.

El veïnat i els vianants tenen garantit l’accés als immobles mitjançant “plataformes” segons han comentat els tècnics.

Els comerciants demanaven, sobre tot, que les obres no duren més de dos mesos, periode al que s’ha compromés l’empresa Aguas de Valencia a fer els treballs i deixar el carrer amb un modern disseny que agrada a la majoria tant els que s’oposen a les obres com els que no. El portaveu del comerç de Pérez Galdós, Rafa Gregori, va manifestar ahir durant el tens plenari que el projecte “és bonic però inviable”.

En declaracions a Riberaexpress Pascual ha fet una valoració “positiva” de les visites realitzades hui el 70% dels comerços i demà la resta. “El que pretenem és que les obres entorpisquen el menys possible les vendes atenent les possibles queixes”. Tan sols un comerç no ha volgut escoltar les explicacions, “la resta de comerciants ho ha fet de forma educada” ha afegit el responsable dels Serveis Públics de l’Ajuntament d’Alzira.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here