Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Alzira es prepara per a previndre les panderoles

panderoles campanyaLa propera setmana, la Regidoria de Sanitat ha preparat l’inici oficial de la campanya contra les panderoles al clavegueram públic que se suma a actuacions aïllades més urgents, que ja s’han portat a terme.

Amb la pujada de les temperatures augmenta també el nombre d’insectes que es fan visibles al carrer, per eixa raó s’intensifica el tractament amb intervencions especifiques a totes les zones del poble.

L’empresa responsable del servei, Desflor, realitzarà les tasques a les primeres hores del día, per tal de no causar molèsties per als residents a les seues dependències. A més seguirà una planificació per les diferents zones de la ciutat segons les previsions climatològiques, que podrà variar en funció de possible canvis d’humitat o temperatura, o quan per motius tècnics siga necessari repetir el tractament a alguna zona.

L’Ajuntament ha preparat la informació adient per tal que els veïns de cada zona siguen coneixedors de les actuacions al seu barri i al mateix temps puguen actuar conjuntament, reforçant amb els habituals tractaments domèstics, de manera que la campanya resulte més efectiva.

Algunes zones ja han sigut tractades com a conseqüència d’avisos concrets que s’han rebut a les últimes hores, fet que pot ocasionar variacions en les previsions diàries.

La planificació de l’empresa Desflor al llarg dels mesos de maig i juny és la següent:

 

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación