Ad
riberaexpress.es

Presó per als tres caps imputats per tràfic de drogues en la comarca

Carcaixent redada Helicopter G. CivilLa jutgessa de Carlet ha decretat hui presó per als tres caps imputats per tràfic de drogues, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals, tres dels detinguts en la macrobatuda contra el tràfic de drogues desplegada dimarts a diversos pobles de la Ribera, i que estan considerats caps del grup, van passar ahir pel jutjat d’instrucció número 3 de Carlet.

La jutge els va enviar a presó. Després de l’espectacular operació del dia anterior, en què es van practicar més de trenta registres a Alberic, Carlet, la Pobla Llarga, Carcaixent o Benimodo, i es van practicar una treintana de detencions, ahir van prosseguir els registres per completar l’operació. La jutge ha decretat el secret de sumari.

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación