Ad
riberaexpress.es

L’empresa Bdmed invertix prop de 2,5 milions en una nova àrea comercial a Alzira

Pepe Adriá gerent

Pepe Adriá gerent

Adria BDMED charter

Gasolinera a preus low cost

Gasolinera a preus low cost

Esta firma instal.larà una tenda Charter, dos tallers i un hotel en una àrea comercial de 2.500 m2

A més d’un Gaso Centre per vendre gasoil a domicili en el polígon Materna 

L’empresa Bdmed, que conta amb una ampla xarxa de gasolineres en la Comunitat Valenciana, ha invertit prop de 2,5 milions d’euros en una àrea comercial de 2.500 m2 a Alzira que conta amb estació de servici, una tenda Charter, un Asador-Restaurant i dos tallers lowcost.

El complexe comercial ubicat en el cantó de l’avinguda Vicent Vidal i el carrer Gandia donarà treball a 14 empleats segons ha manifestat a Riberaexpress el gerent Pepe Adriá. El pròxim 8 de juny serà inaugurada la tenda Charter que ocuparà una superfície de 400 m2. Al mateix temps s’obriran els tallers low cost destinats al canvi de rodes a més del d’olis i filtres. Després de l’estiu es ficarà en marxa un restaurant-asador en la mateixa parcel.la, mentre en octubre l’empresa especialitzada en gasolineres l0w cost obrirà una gaso centre en el polígon Materna quedistribuirà gasoil a domicili.

En una tercera fase prevista per a 2018 Bdmed obrirà un hotel amb una vintena d’habitacions, que construirà dalt del Charter.

24 hores tots els dies de la setmana

“Volem donar en la mateixa àrea un ample servici al client que pot ficar gasolina, fer tasques de manteniment del vehicle, al temps que fer les compres i fer-se una cervessa o detindre’s a dinar o a sopar. L’estació de servici i el supermercat estaran oberts 24 hores tots els dies de la setmana. Adrià està convençut de l’èxit de la nova àrea comercial “ubicada en un lloc privilegiat perquè abasta a una barriada gran i es troba junt a la CV-50” zona d’eixida d’Alzira cap a les platges de Tavernes, Xercaco i Gandia.

Bdmed es troba en plena expansió a la Comunitat Valenciana i així té previst instal.lar una nova estació de servici en Almussafes, després que en 2016 “doblara” la seua satisfacció respecte a l’any anterior.

Riberaexpress 

2 Comentaris per a “L’empresa Bdmed invertix prop de 2,5 milions en una nova àrea comercial a Alzira”

  1. Raquel Martinez Altur

    Ola bon dia, tinc 20anys i m’agradaria treballar amb vosaltres.

  2. Monica

    Hola,donde se envia el curriculum? Me gustaria formar parte de tu plantilla. Gracias.

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación