Alzira millora la pista de cross de Tulell

0
51

circuit cross PlantesLa Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira continua invertint en la millora de les instal·lacions esportives municipals.

L’última millora consistix en la plantació de plantes i arbusts (Llidoners, Arbres de l’amor, Callistemons i Fotinies) a la pista de cros del Poliesportiu Jorge Martínez Aspar, que ha suposat una inversió de 3.000 €. Amb esta inversió es pretén augmentar l’espai verd perquè, en un futur, hi haja zona d’ombra i, per tant, baixe la temperatura de la pista. Al mateix temps, amb la línia de plantació es crea una zona divisòria entre l’anada i la tornada de la pista. Esta acció se suma a la que es va fer fa uns mesos respecte a la il·luminació de la pista.

En eixe sentit, la regidora, Aida Ginestar, ha manifestat: “Les instal·lacions esportives municipals són de les més utilitzades a la nostra ciutat. Per eixe motiu, la intenció del departament d’Esports és anar adequant-les per tal que, per una banda, els usuaris puguen practicar esport més còmodament i, per l’altra, tindre unes instal·lacions més atractives per a augmentar els seus usuaris.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here