Alzira estalviarà més d’un milió d’euros anuals amb la nova adjudicació de la neteja

0
25

Neteja camió femLa nova adjudicació del servei integral de neteja urbana d’Alzira permet estalviar 5.000 euros diaris

Els grups de l’oposició, Partit Popular i Ciutadans, amb el seu vot desfavorable donen l’esquena a l’important estalvi que representa l’adjudicació aprovada en el ple per l’equip de govern, Compromís, PSOE i EU

Pascual acusa al PP de no fer complir clàusules com la neteja d’imbornals i la plantació de 16.000 flors anuals

El ple extraordinari celebrat ahir a l’Ajuntament d’Alzira va aprovar entre altres punts adjudicar la contractació de la gestió del servei integral de neteja urbana d’Alzira a l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA, pel preu anual de 2.367.946,19 €/anuals (IVA inclòs).

Tot això de conformitat amb l’oferta presentada, les millores proposades i les condicions disposades en el Plec de Clàusules Administratives Particulars i en el Plec de Prescripcions Tècniques.

Açò suposa un estalvi de un milió cent mil euros a l’any, o tal com va anunciar el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, “la ciutadania comptarà amb un estalvi de 5.000 euros al dia, gràcies a les millores incloses per l’empresa FCC, que des de fa uns anys és l’encarregada del servici integral de neteja urbana de la nostra ciutat.

L’equip de govern, Compromís, PSOE i EU, farà complir cada una de les clàusules del contracte per tal de poder aconseguir tots els avantatges possibles que tinguen com a finalitat “millorar la qualitat de vida de les alzirenyes i alzirenys”, tal com va dir el regidor en el torn d’explicació de vot.

Flors, embornals i clavegueram

Segons Pascual el PP durant el seu govern “no va fer complir” clàusules com la neteja d’embornals i del clavegueram, així com només plantava 900 flors anuals en Nadal quan “el contracte obliga a l’empresa a instal.lar 16.000 flors a l’any”.

Els grups de l’oposició, Partit Popular i Ciutadans, no votaren a favor, la qual cosa només té una lectura segons el regidor de l’àrea, “Donen l’esquena a la ciutadania i s’oposen a un estalvi de 5.000 euros diaris respecte de l’última revisió del contracte en els anys de govern del PP a la ciutat.

Per a esta nova adjudicació s’han valorat aquelles millores sense cost per a l’Ajuntament, que donen una major qualitat final als treballs contractats. Les millores tècniques dels serveis obligatoris, consistents en increments dels mitjans respecte als sol·licitats en el Plec de Prescripcions Tècniques, majors freqüències o disponibilitats, nous tractaments de neteja, etc, les millores sobre els serveis comuns o el serveis generals del contracte, que afecten directament o indirectament en la qualitat final dels treballs a realitzar, les millores proposades per a fomentar la neteja dels nostres carrers, la recuperació i el reciclatge.

 

“Nosaltres som un govern valent que defenem els drets del nostre veïnat, i  per això fem complir a les empreses adjudicatàries fins a l’últim punt dels seus compromisos”, ha remarcat Fernando Pascual, que a més ha volgut agrair als funcionaris de l’Ajuntament la dedicació que han realitzat per tal d’aconseguir una adjudicació de la gestió del servei integral de la neteja urbana d’Alzira més just i  amb un important avantatge, tant del servici que es presta com monetari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here