Un total de 45 expositors i 25 entitats participen el cap de setmana a Alzira en Biosfira

0
70

Biosfira programacióBiosfira presentació 1Biosfira presentacióLa Biosfira, la fira de productes ecològics i sostenibles de la Ribera, es celebrarà aquest cap de setmana

Hi han previstes 14 actuacions 17 activitats i 25 tallers

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de la Biosfira, en la que han intervingut l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor de Desenvolupament Econòmic, Ivan Martínez, i el responsable de Medi Ambient, Pep Carreres.

La Biosfira, la fira de productes ecològics i sostenibles, tindrà lloc al parc de l’Alquenència els pròxims dies 19, 20 i 21 de maig, i ha estat organitzada per la regidoria de Desenvolupament Econòmic amb el departament de Medi Ambient i Agricultura i distintes associacions, empreses i entitats, amb l’objectiu de difondre l’ecologisme, la sostenibilitat i estils de vida saludables.

La Biosfira pretén ser una plataforma en la comarca de la Ribera on ficar en comú productors, distribuïdors, compradors i la ciutadania d’Alzira com de la nostra comarca per potenciar els productes ecològics, tant alimentaris (agricultura ecològica i de proximitat, conserves…), sanitaris (fitosanitaris, biomedicina, cosmètics…) així com sectors econòmics en què la biotecnologia està adquirint protagonisme com ara la construcció, energies renovables, transport etc… També s’inclouran activitats culturals i lúdiques, amb actuacions musicals, tallers, conferències, artesania i un espai per als més menuts (biopeques) amb les distintes associacions de la nostra ciutat.

Reflexió al voltant de la sostenibilitat

Per a l’alcalde d’Alzira Diego Gómez es tracta “d’un punt de trobada i de reflexió al voltant de la sostenibilitat”, a més d’apostar per “una ciutat moderna, creativa, amable i sobre tot sostenible”.

Pel que fa al regidor de Medi Ambient Pep Carreres s’ha detés en la “dimensió econòmica” del medi ambient, a més “obrir” un debat mediambiental i “d’una experiència a consolidar en el temps posan’t en valor l’espai de l’Alquenència”.

Mentre el regidor de Promoció Econòmica Ivan Martinez considera que en Biosfira “podem ficar en comú tots els col.lectius per fer una ciutat més saludable i sostenible. Martinez ha destacat la participació en la fira de 45 expositors, 25 associacions i entitats i un total de 14 actuacions que faran de Biosfira “un esdeveniment molt important”, que ocuparà més de la meitat del parc.

El cost de mostra serà al voltant d’uns 15.000 euros al contar amb els ingressos dels stands i el suport de la Mancomunitat de la Ribera Alta i la Diputació de València.

Més informació a la web: http://www.idea-alzira.com/biosfira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here