El Nan@fest atrau a centenars de famílies al «desaprofitat» parc de l’Alquenència d’Alzira

0
397
Nanofest dani miquel
Una imatge del concert de Dani Miquel

IMG_6250 IMG_6263 IMG_6268 IMG_6272 IMG_6292 IMG_6322

IMG_6299

IMG_6312

IMG_6400

Nano fest dani miquel 1

Nanofest dani miquel flauta

Aida Ginestar vol donar vida a tots els parcs de la ciutat

Han vingut famílies de distints municipis de la comarca

El govern local instal.larà també BIOSFIRA en l’Alquenència

Ningú havia vist mai el Parc de l’Alquenència d’Alzira tan animat com el passat dissabte on un riu de famílies, davall l’atenta vigilància del monument al Xúquer, va gaudir de les nombroses activitats, tallers i concerts de la primera edició del Festival familiar Nan@fest.

La primera sorprenguda per la gran resposta de les famílies és la regidora de Cultura Aida Ginestar, un éxit que l’ha encoratjat a organitzar un segon festival «amb més actuacions i tallers». Ginestar no s’atrevix a donar una xifra d’assistents, però assegura que s’esgotaren els 1.200 globus que repartiren entre els més menuts, «la veritat és que hem superat totes les expectatives» comentava a Riberaexpress amb satisfacció.

Aprofitar el parc de l’Alquenència

Ginestar considera que el parc de l’Alquenència «és un parc desaprofitat, una joia per explotar que està a poc més de 5 minuts del centre de la ciutat, i que ahir descobriren moltes famílies no sols d’Alzira sinò també de Carcaixent, Algemesí, Guadassuar, Cullera i fins i tot de València.

Implicar a les famílies

La bona acollida de la programació infantil en Somriure al Parcs ha sigut determinant per al naiximent de Nan@fest, primer festival d’estes característiques que es celebra a la comarca. «El que pretenem en Cultura és donar vida a tots els parcs i a este en particular, i hem cregut que era l’escenari perfecte per a un festival familiar». La clau de l’èxit de les programacions es troba «en crear hàbits» i «hem vist que els espectacles infantils tenen una gran acceptació, una bona resposta per part dels pares i mares i per això apostem per una programació que implique a les famílies».

El Hyde Park

Al parc de l’Alquenència i a les xarxes socials s’han escoltat i escrit opinions com; «llarga vida al Nan@fest», » Açò sembla el Hyde Park», o «ja era hora que donareu vida a este parc».

Aida Ginestar resaltava que s’havia aconseguit l’objectiu principal; «que les famílies d’Alzira gaudiren i compartiren d’una jornada d’esplai».

L’equip de govern d’Alzira en la seua aposta per este desaprofitat escenari instal.larà el pròxim cap de setmana la I Fira dels Productes Ecològics -BIOSFIRA- en este Parc de l’Alquenència, que sembla haver descobert l’Ajuntament quan ja porta més de 30 anys sent el pulmó de la ciutat.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here