Una publicació de Carme Morera i Tona Català es presenta este dissabte a Carcaixent

0
483

Carcaixent llibre que em passaA Mi què em passa? és un dels best seller escrits en valencià

El #BonitaOnTour arriba a Carcaixent de la mà de l’associació Carcaixent M’agrada.

Un any després de la seua publicació i llançament oficial a la Fira del Llibre, les presentacions del llibre “A mi, què em passa?” segueixen pel territori valencià. En aquesta ocasió, aquest peregrinatge farà una parada al poble riberenc. Per a aquesta ocasió, el Magatzem de Ribera serà l’escenari de la presentació a les 12:30 del proper dissabte 6.

Acompanyant a la presentació del llibre, des de Carcaixent M’agrada es farà una xicotet recorregut per l’edifici que l’acull l’acte. La coneguda com Catedral de la Taronja serà explicada per Lluís Candel,  president de l’associació cultural, que també introduirà la presentació del llibre. Seguidament, tindrà lloc la presentació pròpiament dita, que comptarà amb la presència de les autores Carme Morera i Tona Català, i la intervenció de Manolo Gil, de Vincle editorial.

Seguint amb el cicle de presentacions literàries que ha encetat de fa uns mesos Carcaixent M’agrada, el seu president Lluís Candel declara: Era imperdonable que un espectacle com el #BonitaonTour no parara per Carcaixent. El llibre de Carme és un recull magnífic d’exemples d’estima i superació que tot xiquet o adult deuria llegir-se. Recomane la seua lectura per la seua magnífica actitud a l’hora d’enfrontar-se amb els problemes que tots, en major o menor manera, tenim.

Un any després de la seua presentació, el “A mi, què em passa?” es confirma com un dels best seller escrits en valencià. I és ben clar el motiu: la vigència del missatge reflexat en la frase que tanca el llibre: Veritat que ningú és normal?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here