Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Algemesí reivindica inversions “justes” per a la Comunitat Valenciana

Algemesi tracte justL’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, acompanyada també pels portaveus d’ Esquerra Unida , Pere Blanco, i Més Algemesí, Josep Bermúdez, i altres regidors d’aquests grups municipals han llegit un manifest en la sala de plens de l’Ajuntament en el què han mostrat el rebuig als pressupostos generals de l’estat, recordar als parlamentaris valencians les resolucions de les Corts Valencianes i han instat al Consell de la Generalitat a impulsar accions per a cohesionar els valencians amb l’objectiu d’aconseguir inversions justes per a la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación