Reclam amaga llibres en la Murta per motivar els joves a visitar el paratge

1
36

Els llibres de Reclam Editorial al cor de la Murta

 

Amb el bon temps i les escoles tancades per les vacances de pasqua l’editorial Reclam ha decidit motivar el públic en general, i el més jove en particular, a visitar la Murta, el paratge alzireny per excel·lència.

De la mà de Vicent Ferrer, autor de “El drac de la Ribera”, l’editorial Reclam ha amagat una trentena de llibres d’aquest títol des de l’entrada del paratge fins la Torre dels Coloms amb la intenció de que el públic visitant els trobe i gaudisca de la seua lectura aquestos dies de vacances.

Aquesta iniciativa, que s’ha portat a terme durant la primera pasqua, i que ha tingut una resposta molt positiva per part de tots els visitants de la Murta també es portarà a terme al llarg del segon cap de setmana de pasqua per seguir regalant somriures a tots aquells que han optat per la Murta com a opció d’oci per a les seues vacances.

Amb aquesta iniciativa, des de Reclam volen animar els més joves, i els no tan joves, a visitar la Murta i gaudir de la natura. Una activitat cultural, natural i molt divertida que de ben segur aconseguirà convertir un passeig per la muntanya en un record inesborrable.

Reclam llibre Murta

1 Comentario

  1. Amb tot el respecte, i disculpeu si disentim, però no entenem la mania de diferents entitats de voler promocionar la Murta. És un espai xicotet i allí ja van moltes visites, potser massa, no cal doncs promoure més.
    El que cal promocionar a fons són més zones verdes i arbres als nostres pobles, major respecte a la Natura, el desplaçament sostenible, etc. etc.
    Vos suggerim que feu això mateix però dins del casc urbà, als nostres parcs per exemple…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here