Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

La Muixeranga d’Algemesí participa en els Moros i Cristians d’Alcoi

Muixerangues 16 Proc matí

La Muixeranga d’Algemesí actuarà dissabte en l’Entrà cristiana de les festes dels Moros i Cristians d’Alcoi, l’acte més important d’unes festes declarades d’Interés Turístic Internacional i al qual acudeixen cada any milers de turistes i visitants. Els dos-cents muixeranguers que es desplaçaran a Alcoi formaran part del boato de la capitania cristiana dels Almogàvers, encapçalada per Luis Sanus, en el qual desplegaran el seu repertori de torres humanes.

Per a Marcos Castell, que debuta en aquesta actuació com a mestre de la Muixeranga d’Algemesí, és una gran oportunitat de mostrar el nostre ball i la nostra festa a moltíssima gent, ja que es tracta d’un event de primer ordre on acudeix gent de tot arreu. A més, és una ocasió única per a poder veure juntes dos de les manifestacions culturals tradicionals valencianes més representatives, com són els Moros i Cristians i la Muixeranga. Per tot això, donarem el màxim del que som capaços, ja que poques vegades ens hem desplaçat tants muixeranguers fora del nostre poble.

L’entrada cristiana començarà a les 10:30 en el Partidor d’Aigües (final del carrer Sant Nicolau) i acabarà al voltant de les 14:30 en l’avinguda del País Valencià.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación