Alzira repara els 200 fanals del parc de l’Alquenència

0
11

El pulmó verd més gran del casc urbà, el parc de l’Alquenència, torna a estar completament il·luminat, després de l’actuació realitzada en el més de 200 fanals del recinte.

 

El pas del temps ha deixat inservibles moltes peretes. En alguns casos l’equip d’encesa del fanal estava cremat, encara que en la major part, en els vora noranta fanals que no funcionaven, la principal causa ha sigut el vandalisme.

 

“Cal fer una crida al civisme, al respecte del mobiliari urbà”, ha demanat el regidor de Gestió Urbanística i Serveis Públics, Fernando Pascual.

 

Una vegada acabada la revisió i condicionament dels fanals, que ha consistit en netejar el plàstic que proteguix les peretes, així com donar una mà de pintura a tots aquell fanals que es trobaven en un estar avançat de deteriorament, el parc tornà a lluir amb tota la il·luminació de què disposa.

 

“Esta tasca sumada a la portada endavant als parterres, consistent en la poda d’arbres i adequació de les tanques arbòries, ha permés donar-li a este espai natural urbà l’aspecte que mai va deure perdre”, segons el regidor de l’àrea.

 

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística seguirem mantenint i cuidant este parc urbà, d’un quilòmetre quadrat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here