Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

125 tallers i milers de visitants ompliran Guadassuar en la Trobada d’Escoles en Valencià

L'alcalde de Guadassuar esta vesprada

L’alcalde de Guadassuar esta vesprada

IMG_4582 IMG_4593 IMG_4594 IMG_4602 IMG_4603

Tot preparat per a la XXXII Trobada que es celebrarà a Guadassuar el pròxim 30 d’abril

Cal destacar les partides de pilota així com tallers de coloms curtmetratge, doblatge i un dedicat a Fuster

Aquesta vesprada la sala de conferències del Centre Cultural ha acollit la presentació oficial de la revista de la XXXII Trobada de Centres en Valencià de la Ribera, i tota la feina que està al darrer d’aquesta i que enguany se celebra a Guadassuar.

Amb la presència de la comissió organitzadora de la Trobada, de la Coordinadora d’Ensenyament en Valencià de la Ribera, d’Escola Valenciana i públic en general s’ha mostrat totes les novetats que Guadassuar viurà el 30 d’abril. Seguint la línia d’afluència, més de 20000 persones podran visitar els més de 124 tallers a l’única que Trobada que se celebra a tot el territori valencià.

Guadassuar trobada revista

Joan Cortés, Voro Montañana i Rosa Almela

Des de l’Ajuntament de Guadassuar destaquen principalment que el recorregut serà a un entorn representatiu del poble com és la Gran Via, per tindre-ho tot més localitzat i agrupat amb una bona comunicació pel seu passeig central i a l’ombra dels pins.  Salvador Montañana, l’alcalde de la població, mostra orgull “perquè els carrers comptaran amb partides de pilota valenciana, animació de carrer itinerant amb música de xaranga, tres escenaris a peu de carrer i dos entaulats sense aturar-se en tot el matí”; com també, Montañana aporta que es comptarà amb la presència de la Federació Valenciana de Colombicultura per a què els més menuts coneguen el món dels coloms, i també Reciclats Ribera del Xúquer aproximarà al públic la conscienciació del reciclatge amb la presència del seu ecomòbil. També serà novetat els tallers de curmetratge i doblatge i altre dedicat a l’escriptor Joan Fuster.

Rosa Almela, Regidora d’Educació, anuncia que hi haurà un espai d’uns 800m2 a l’ombra en un dels llocs importants per a l’educació de Guadassuar, com és el pati de l’antic Col·legi Balmes, ara convertit en plaça que per a la Trobada serà un espai per a dinar i gaudir de totes les actuacions del segon entaulat i l’actuació de Dani Miquel. Almela suma que “tindrem un parc tancat per als xiquets i xiquetes, castells unflables, interessants exposicions al Centre Cultural i s’obriran les portes de l’antic Col·legi Balmes per acollir-ne un altra sobre Pilota Valenciana”.

L’Ajuntament de Guadassuar convida a tota la població i visitants que col·laboren en al tancament del matí de la XXXII Trobada ballant les danses de Guadassuar -el ball autòcton per excel·lència de Guadassuar- a les 13:45h, i també a gaudir del concert de Dani Miquel per la vesprada a la plaça Generalitat Valenciana.

A la trobada han confirmat la seua assistència, el president de les Corts Valencianes Enric Morera, el conseller d’Educació Vicent Marzà, els diputats, Joan Baldoví, Antoni Such i Mª Josep Ortega, la vicepresidenta de la Diputació Mª Josep Amigó i bona part dels alcaldes de la comarca.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación