Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

IDEA inicia en Alzira el programa de capacitació per a emprenedors

FormaEmprén abril 17Demà s’inicia FormaEmprén, el programa de capacitació per a emprenedors que imparteix IDEA en col·laboració amb el CEEI-València

Demà pel matí comença FormaEmprén, el programa d’entrenament organitzat per IDEA i el CEEI València per tal de promoure l’emprenedoria en el nostre municipi, i facilitar i donar suport a l’engegada de noves empreses, amb l’objectiu de fer créixer el teixit socioeconòmic a la nostra ciutat. El millor projecte, a més a més, rebrà un premi de 300 euros per a poder posar-lo en marxa.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i  Projectes Europeus: “el programa FormaEmprén és una passa més en l’impuls que estem donant des d’IDEA a noves idees i projectes innovadors i d’emprenedors en la nostra ciutat. Recordem també que des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem sent pioners en molts àmbits en accions de promoció econòmica i ocupació, de fet, aquest programa s’inclou dins del pla Viatge a l’Empleabilitat que contempla diversos itineraris per a facilitar la formació, la inserció laboral i l’autoocupació. Igualment volem agrair el suport de les diverses institucions, com el CEEI-València, que donen suport als projectes que encetem des de la nostra ciutat”.

FormaEmprèn s’organitza a través de sessions dinàmiques i de treball en equip, de 4 hores de durada, en les quals els emprenedors disposaran d’una plataforma col·laborativa i eines on-line per a compartir coneixements, inquietuds i enriquir el seu projecte. Els participants també realitzaran una presentació del seu model de negoci durant 5 minuts, i seran valorats per un comitè d’experts. La prestació del servei es realitza de forma individualitzada a l’emprenedor dins del programa Viatge a l’Empleabilitat que permet dotar de recursos i eines adaptades a cada emprenedor.

 

 

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación